Този сайт използва бисквитки с цел подобряване на функционалността и за удобство на потребителя.
Ако сте съгласни с такава употреба на бисквитките, моля натиснете „Съгласен съм”.
За повече информация прочетете също Политика на поверителност и Политика за бисквитки.

Пълна документация по съответствие с Общия регламент за защита на личните данни(GDPR).

Кантора "ЮСАУТОР" разработи пълна документация по Общия регламент за защита на личните данни (GDPR) за всички браншове - IT фирми(софтуер GDPR), болнични заведения(болници GDPR), хотели, ресторанти и туристически агенции(хотел GDPR), нотариуси, адвокати и частни съдебни изпълнители(право GDPR), търговски дружества(фирми GDPR), счетоводни кантори и офиси за трудова медицина(счетоводство GDPR).

 

Защитата на личните данни на Вашите клиенти и служители е от първостепенно значение съгласно новия Общ регламент за защита на личните данни(GDPR). Kaнтора “ЮСАУТОР” има дългогодишен опит в процесите, които протичат онлайн, като е един от първите юридически офиси, занимаващи се с интернет право в детайл на територията на България.

Ето защо днес Ви предлагаме услуга по въвеждане на Вашите GDPR стандарти в синхрон с Общия регламент за защита на личните данни, който ще влезе в сила на 25 май. Липсата на подробна и юридически издържана уредба на правата на личните данни, с които оперира Вашето дружество след тази дата, може да доведе до сериозни санкции, достигащи по силата на Регламента до 20 милиона евро. Ето защо, считаме въвеждането на въпросните стандарти за задължителни, поради което Ви предлагаме следните насоки:

- пълно проучване и юридически анализ на състоянието на Вашето дружество относно администриране на лични данни, практики, документация и съществуващи технологични мерки;

- създаване на точни и ясни фирмени правила по GDPR за защита на лични данни, които детайлно са съобразени с предмета на дейност на Вашето юридическо лице;

- формулиране на адекватни с Регламента технологични мерки, които да бъдат имплементирани в софтуерното Ви обезпечаване, с оглед правилно структуриране, опериране и високо ниво на сигурност на лични данни;

- мерки по псевдонимизация;

- корекция по GDPR на общи условия, договорни клаузи, създаване на нужните декларации за съгласие, ограничване и премахване на лични данни;

- юридически консултации по GDPR и решаване на проблемите, свързани със съадминистриране на лични данни на територията на ЕС и извън нея;

- въвеждане на уведомителен режим към Комисията за защита на личните данни при неоторизиран достъп до лични данни или престъпно посегателство върху тях.

- оценка на въздействието и риска от въведените мерки за обработка на лични данни.

 На тези два линка можете да се запознаете с встъпителна информация по темата, както и да разгледате нашия въпросник по GDPR, на който ще следва да отговорите, ако започнем съвместна работа: 

1.Линк относно практическите насоки по GDPR тук.

 2.Въпросник на кантора “ЮСАУТОР” по GDPR тук.

 

"ЮСАУТОР" Ви предлага два вида мерки, които да са съобразени с Вашата персонална GDPR политика:

1.Изготвяне на подробен пакет от мерки, които включва проучвателен и консултативен период по технически и юридически въпроси, както и въвеждане на подробна документация по GDPR, детайлно отговаряща на особеностите във Вашата фирма. Този вид юридическа услуга ще Ви бъде преодставена от екипа на "ЮСАУТОР" за сумата от 2000лв. 

2. Предлагаме Ви и опцията за получаване от Ваша страна на базисна документация по GDPR.Tя включва бланки на основните документи: фирмени правила, технологични мерки и декларации за съгласие. Този базисен пакет се предлага за сумата от 700лв. Него можете да получите незабавно само на база на онлайн запитване и заплащане на таксата по банковата сметка на нашата кантора. Моля изпратете ни платежен документ, за да получите документите си в рамките на същия работен ден.

 

Поискайте Вашия пакет документи тук: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Екипът на кантора “ЮСАУТОР”